Konyaspor taraftarından anlamlı destek! Hiç biri unutulmadı

Konyaspor taraftarından anlamlı destek! Hiç biri unutulmadı

Konyaspor 12 hafta sonra Galatasaray galibiyeti ile lige geri dönerken, stadı dolduran yeşil-beyazlı taraftarlar takıma ve deprem felaketinden etkilenen iller ve yardım ekiplerine destekleri ile geceye damga vurdu

Konyaspor Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Galatasaray'ı sahasında 2-1 mağlup etti. Konyaspor 12 hafta sonra lige galibiyetle geri dönerken, stadı dolduran yeşil-beyazlı taraftarlar geceye damga vurdu.

Tribünleri coşku ile dolduran yeşil beyazlı taraftarlar atılan gollerle büyük sevinç yaşadı. Konyaspor taraftarı örnek bir davranış göstererek Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilde büyük yıkım ve can kayıplara neden olan asrın deprem felaketini de unutmadı.

Resim

Depremden etkilenen illerin plaka ve isimlerinin olduğu '44 Malatya', '27 Gaziantep', '31 Hatay', '46 Kahramanmaraş', '79 Kilis', '31 Hatay', '01 Adana', '02 Adıyaman', '63 Şanlıurfa', '80 Osmaniye', '21 Diyarbakır', 'Elbistan', 'Pazarcık', 'AFAD', 'Kızılay', 'Türkiye Tek Yürek', Hamza Bebek', 'kimse yok mu?', 'yardım edin', 'Herşey vatan için', 'sizin acınız, bizim acımız', 'başımız sağolsun', 'yaraları hep birlikte saracağız', 'haklarınız ödenmez' yazılı dövizler ve deprem sonrası Türkiye'ye yardıma gelen ülkelerin bayraklarını taşıdı.

Tribünlerde kırmızı-beyaz kartonlarla Türkiye yazan Konyaspor taraftarı deprem bölgelerinde çalışan arama kurtarma ve destek ekiplerine de pankartlarla destek verdi, emekleri için teşekkür etti.

Resim

Öte yandan maç öncesinde saha ortasında depremzedelere destek amacıyla başlatılan Omuz Omuza kampanyasının Destek' yazıp 8332'ye SMS gönder AFAD'a bağış kampanyası pankartı açıldı.

Resim

yeşil-beyazlı taraftarlar uzun bir aradan sonra gelen galibiyetle büyük coşku yaşadı.

Resim

2-1'lik skorla gelen Galatasaray galibiyetinin ardından stadyumda büyük coşku yaşandı.

Resim

Konyaspor - Galatasaray maçında her iki takımda da forma giyen ve trafik kazasında hayatını kaybeden Ahmet Çalık da unutulmadı.

aw850459-03.jpg

Resim

ResimResim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.