Konyaspor taraftarı öfkeli! Yönetimi istifaya davet ediyorlar

Konyaspor taraftarı öfkeli! Yönetimi istifaya davet ediyorlar

Konyaspor'da kaybedilen Beşiktaş maçı ve son 6 haftadır 3 puan hasreti büyük sorunların önünü açtı. İsmail Kartal'ı takımda istemeyen taraftarlar şimdi de kafayı yönetime taktı.

Son 6 maçında galibiyet alamayan ve hızla ligin dibine doğru giden Konyaspor'da taraftarlar oldukça öfkeli. Dün oynanan Beşiktaş maçı sonrası sosyal medyada İsmail Kartal'ı topa tutan taraftarlar bugün de #yönetimistifa hastagiyle Konyaspor yönetimini istifaya davet ediyor.

Dün maç sonu açıklamasıyla tazminat istediği iddia edilen Teknik Direktör İsmail Kartal'ın istifa etmeyeceğini ilan etmesi ise sorunların büyüyeceğinin ilk sinyali olarak gösterilmişti.

OYUNCULAR İSMAİL KARTAL'I İSTEMİYOR

Televizyon yorumcusu Erman Toroğlu, dün Beşiktaş maçı sonrası bir televizyon programında "Konyasporlu oyuncular İsmail Kartal'ı istemediğini çok belli etti. Ben Konyaspor'un iyi futbol oynadığını gözlerimle gördüm. Bana göre oyuncular İsmail Hoca'yı istemiyor" açıklaması yapmıştı.

Yaşanan sıcak gelişmelere rağmen yönetim halen sessizliğini sürdürüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum