Konyaspor taraftarı için en uzun gece! İsmail Kartal mı yoksa...

Konyaspor taraftarı için en uzun gece! İsmail Kartal mı yoksa...

Konyaspor'un Beşiktaş mağlubiyetinin yankıları sürüyor. Taraftarlar Teknik Direktör İsmail Kartal'ın istifasını bekliyor ancak yönetimi istemeyen taraftarların sayısı da bir hayli fazla.

Konyaspor taraftarı için bu sezonun en uzun gecesi yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta oynanan Gençlerbirliği mücadelesinden sonra istifa etmesi ya da gönderilmesi beklenen Teknik Direktör İsmail Kartal, Beşiktaş mücadelesine de takımın başında çıktı.

10 kişi kalan rakibine mağlup olan Konyaspor'da faturanın kime kesileceği merak konusu olurken geçen hafta toplandığı bilinen yönetimin bu haftaki reaksiyonu da en çok merak edilenler arasına girdi.

Şehirde üst düzey bir gerginlik hakimken üst düzey yöneticilerden de herhangi bir açıklama gelmedi.

Teknik Direktör İsmail Kartal ise Beşiktaş'ın iyi takım olduğunu söylediği açıklamasında istifa etmeyi düşünmediğini ve buna yönetimin karar verebileceği yorumunu yaptı.

İsmail Kartal'ın söyledikleri sonrası Kartal'ın tazminatını alabilmek için istifa etmediği söylentileri ayyuka çıktı.

Perşembe günü oynanacak Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde de Teknik Direktör İsmail Kartal'ın takımın başında olup olmayacağı ise bugünü Konyaspor taraftarı için en uzun gece yapıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum