Konyaspor Süper Lig'e hazır olduğunu Alanya'da gösterdi

Konyaspor Süper Lig'e hazır olduğunu Alanya'da gösterdi

Gelecek hafta başlayacak Süper Lig’de temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor, deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile oynadığı hazırlık maçını 3-1 kazanarak taraftarlarının yüzünü güldürdü. Yeni transfer M'Poku da kendisini merak edenlere golle selam verdi

Gelecek hafta başlayacak Süper Lig’de temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor, deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile oynadığı hazırlık maçını 3-1 kazanarak taraftarlarının yüzünü güldürdü. Yeni transfer M'Poku da kendisini merak edenlere golle selam verdi.

Önümüzdeki Cuma günü başlayacak Süper Lig öncesi son hazırlık maçını Alanyaspor ile deplasmanda oynayan yeşil beyazlı temsilcimiz karşılaşmayı Sokol Cikalleshi, Paul-Jose M'Poku ve Nejc Skubic’in golleri ile 3-1 kazandı.
Alanya Bahçeşehir Stadı’nda oynanan ve geliri yangın bölgelerine bağışlanacak olan karşılaşmaya kontrollü başlayan temsilcimiz Konyaspor, 13. dakikada Sokol Cikalleshi’nin golü ile durumu 1-0 yaptı. Gol sonrası oyun hâkimiyetini eline geçirmeye çalışan ev sahibi takımın hatalarını iyi değerlendiren yeşil beyazlı temsilcimiz bu kez 38. dakikada yeni transfer Paul-Jose M'Poku’nun golü ile maçı 2-0'a getirdi. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca hazırlık maçının ilk devresi 2-0 Konyaspor’un üstünlüğü ile tamamlanmış oldu.

İkinci yarıya moralli ve kontrollü başlayan yeşil beyazlılar, bu kez 54. dakikada Nejc Skubic’in golü ile durumu 3-0’a yaptı. İlerleyen dakikalarda gelişen pozisyonlarda iki takımda dengeli oyun sergiledi ancak 84. Dakikada penaltı kazanan Konyaspor’da penaltıyı kullanan Serdar’ın atışında Alanya kalecisi Serkan Kırıntılı gole izin vermedi. Bu pozisyondan sonra gelişen atakta 89. dakikada Oğuz Aydın, Alanya’nın tek golünü atarak durumu 3-1’e taşıdı. Kalan dakikalarda başka pozisyon olmadı ve hazırlık maçını temsilcimiz Konyaspor 3-1 kazandı. Konyaspor bu skorla sezon öncesi oynadığı 3 maçı da kazanmış oldu.

Resim

Resim

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum