Konyaspor Samsun'da ikinci maçı kazandı, seri 1-1 oldu!

Misli.com Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi play-off finali ikinci maçında Beysu Konyaspor Basket takımı, deplasmanda konuk olduğu Samsunspor’u 99-96 mağlup ederek seride durumu 1-1 yaptı. Yeşil beyazlı ekip bu sonuçla ev sahibi avantajını da ele geçirdi

Misli.com Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi play-off finali ikinci maçında Beysu Konyaspor Basket, deplasmanda konuk olduğu Samsunspor’u normal süresi 85-85 biten maçta, uzatmada 99-96 mağlup ederek seride durumu 1-1’e getirdi ve Konya'daki maçta avantajlı konuma geçti.

Karşılaşmanın ilk çeyreğinde taraflar, hem savunmada hem de hücumda dengeli bir oyun sergileyerek ilk periyotu 22-22’lik eşlitlikle tamamladı. İkinci çeyreğe daha etkili başlayan ev sahibi ekip Samsun, soyunma odasına 44-34 üstünlükle girdi. Üçüncü periyotta farkı 2 sayıya kadar düşüren Konyaspor, son bölüme 64-63 geride girdi. Dördüncü çeyrekte kıran kırana geçen karşılaşmada taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı ve maç uzatmaya gitti. 85-85

Karşılaşmanın 1. uzatma peridyodunda Matthew Morgan ile etkili olan Beysu Konyaspor, salondan 99-96 galip ayrılarak seride durumu 1-1’e getirdi.

3. MAÇ PERŞEMBE GÜNÜ KONYA’DA

Üç galibiyet alan takımın şampiyonluğa ulaşacağı final serisinin üçüncü maçı, 16 Haziran Perşembe günü Konyaspor’un ev sahipliğinde Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda saat 18.00’da oynanacak. Konyaspor’da Matthew Morgan 29 sayı ve 5 ribaundla maça damga vururken, Ogbeide 20 sayı, Can Özcan 17 sayı ve Tayfun Erülkü de 16 sayı ile skora katkıda bulundular.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.