Konyaspor Sahaya Çıkıyor! Süper Lig’de 18. Hafta Başlıyor

Konyaspor Sahaya Çıkıyor! Süper Lig’de 18. Hafta Başlıyor

Trendyol Süper Lig’de ara sona erdi. 18. hafta, yarın oynanacak iki karşılaşmayla başlayacak. Konyaspor, pazartesi günü sahasında Eyüpspor’u ağırlayacak. Haftada zirve ve alt sıraları yakından ilgilendiren kritik maçlar var.

Trendyol Süper Lig’de verilen aranın ardından 18. hafta karşılaşmalarıyla heyecan yeniden yaşanacak. Haftanın açılış maçında RAMS Başakşehir, sahasında Fatih Karagümrük’ü konuk edecek.

Ligde liderlik mücadelesi veren Galatasaray, taraftarı önünde Gaziantep FK ile karşılaşacak. Zirve takibini sürdüren Fenerbahçe ise deplasmanda Alanyaspor’a konuk olacak.

Konyaspor, Eyüpspor’u Konya’da Ağırlayacak

Haftanın dikkat çeken maçlarından biri de Konyaspor – Eyüpspor mücadelesi olacak. Yeşil-beyazlı ekip, 19 Ocak Pazartesi günü saat 17.00’de taraftarı önünde sahaya çıkacak. Karşılaşmada hakem Ömer Faruk Turtay görev yapacak.

Zirve ve Avrupa Yarışı Kızışıyor

Haftanın bir diğer önemli mücadelesinde Beşiktaş, sahasında Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Trabzonspor ise deplasmanda Kocaelispor ile puan mücadelesi verecek.

Trendyol Süper Lig 18. Hafta Maç Programı ve Hakemler

Yarın

  • 17.00 | RAMS Başakşehir – Fatih Karagümrük | Yasin Kol

  • 20.00 | Galatasaray – Gaziantep FK | Oğuzhan Çakır

18 Ocak Pazar

  • 14.30 | KasımpaşaAntalyaspor | Halil Umut Meler

  • 17.00 | Kocaelispor – Trabzonspor | Adnan Deniz Kayatepe

  • 17.00 | GençlerbirliğiSamsunspor | Kadir Sağlam

  • 20.00 | Alanyaspor – Fenerbahçe | Mehmet Türkmen

19 Ocak Pazartesi

  • 17.00 | Konyaspor – Eyüpspor | Ömer Faruk Turtay

  • 20.00 | GöztepeÇaykur Rizespor | Ali Şansalan

  • 20.00 | Beşiktaş – Kayserispor | Ozan Ergün

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.