Konyaspor maçının ardından aracından havaya ateş açan şahıs anında yakalandı! 2 gözaltı

Konya'da oynanan Konyaspor-Gaziantep FK maçının ardından araç içerisinden havaya silahla ateş eden şahıs, trafik polisleri tarafından kaçamadan yakalanarak sürücüyle birlikte gözaltına alındı

Konya'da maçın ardından trafiğin yoğun olduğu caddede araç içerisinden havaya silahla ateş eden şahıs, trafik polisleri tarafından kaçamadan yakalandı. Silahı ateşlediği tespit edilen şahıs ile araç sürücüsünün gözaltına alındığı bildirildi.

Olay, dün saat 22.40 sıralarında Konya'nın Selçuklu ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yazır Mahallesi Halil Ürün Caddesi'nde A.Ö. idaresindeki 42 BB 123 plakalı araç içerisinden havaya silahla ateş edildi.

Konyaspor-Gaziantep FK arasında oynanan futbol maçı nedeniyle Halil Ürün Caddesi Sultan Caddesi Kavşağı'nda bekleyen trafik polisleri, silah sesini duyunca çevrede araştırma başlattı.

ARACI VATANDAŞLAR GÖSTERDİ

Polis ekiplerine silahla ateş edilen aracın vatandaşlar tarafından gösterilmesi üzerine otomobil polisler tarafından durduruldu. Araçta yapılan aramada aracın sağ arka koltuğunda bir adet pompalı tüfek ve bu tüfeğe ait bir adet dolu fişek ve bir adet boş fişek bulundu.

Silahı ateşlediği tespit edilen R.K. ve araç sürücüsü A.Ö. gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Konyaspor maçının ardından aracından havaya ateş açan şahıs anında yakalandı! 2 gözaltı

Konyaspor maçının ardından aracından havaya ateş açan şahıs anında yakalandı! 2 gözaltı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler