Konyaspor maçını değerlendiren Korkmaz: O panikleme olmasaydı kazanarak gidecektik

Konyaspor maçını değerlendiren Korkmaz: O panikleme olmasaydı kazanarak gidecektik

Konyaspor maçını değerlendiren Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, yedikleri golden sonra paniklediklerini ifade ederek, "O panikleme olmasaydı buradan kazanarak giden takım olacaktık" dedi

Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Konyaspor maçını yorumladı. Yedikleri golden sonra paniklediklerini belirten Korkmaz, "O panikleme olmasaydı buradan kazanarak giden takım olacaktık. Kazanamıyorsan da kaybetmeyeceksin" ifadelerini kullandı.

Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Konyaspor ile 1-1 berabere kaldıkları maça ilişkin basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"Konyaspor da maalesef o bölgede bizim zaafımızı yakaladı"

Oyun olarak bakıldığı zaman, özellikle ilk yarıda 3-4 tane çok net pozisyonlarının olduğunu kaydeden Bülent Korkmaz, "İlk yarıda, Konyaspor kalecisi çok önemli kurtarışlar yaptı. 15. dakikadan sonra oyunun hakimi olduk. İstediğimiz pas opsiyonlarıyla beraber hücumda çoğalmayı bildik ama olmadı. İkinci yarı golle başladık ki, özellikle duran toplar üzerinde çok duruyoruz. Konyaspor da maalesef o bölgede bizim zaafımızı yakaladı. Verilmeyen golden sonra bir panikledik. O panikleme olmasaydı buradan kazanarak giden takım olacaktık. Kazanamıyorsan da kaybetmeyeceksin" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.