Konyaspor maçına gitmek isteyen belediye personeline izin

Konyaspor maçına gitmek isteyen belediye personeline izin

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, 21 Aralık Perşembe günü Samsunspor'un Konyaspor ile oynayacağı maça gitmek isteyen belediye personeline izin müjdesi verdi. Başkan Doğan, "Takımlar değil, takımıyla bütünleşen şehirler şampiyon olur" dedi.

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Samsunspor'un 21 Aralık Perşembe günü saat 17.00'de Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda Konyaspor ile karşı karşıya geleceği maça gitmek isteyen belediye personeline izin müjdesi verdi.

Başkan Doğan, yaptığı açıklamada Samsunspor'a başarılar dileyerek, şehrin gururu olan takımlarını desteklemek isteyen belediye çalışanlarının izinli sayılacağını duyurdu.

"Galibiyet yolunda Çarşamba Belediyesi, Samsunspor’umuzun yanında. 21 Aralık Perşembe günü saat 17.00'de sahamızda oynayacağımız Samsunspor-Konyaspor maçına gitmek isteyen mesai arkadaşlarımız izinli sayılacaktır. Biz şehrimizin gururu, kırmızı beyazlı sevdamız Samsunspor’umuzun yanındayız. İnşallah 3 puanı alarak güzel bir galibiyeti hanemize yazdıracağız. Birlikte gülmek, birlikte kazanmak için haydi Samsun. Takımlar değil, takımıyla bütünleşen şehirler şampiyon olur" ifadelerini kullanan Başkan Doğan, bu kararıyla şehirdeki futbolseverleri sevindirdi. Samsunspor taraftarları ve belediye çalışanları, maç günü için izinlerini kullanarak bir araya gelerek takımlarını destekleme fırsatı bulacaklar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.