Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Baydar:

Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Baydar:

- "Hafta sonu deplasmanda Antalyaspor ile zorlu bir 90 dakikaya çıkacağız"- "Amacımız, ilk iki haftada alamadığımız galibiyeti Antalyaspor deplasmanından çıkarmak ve camiamıza bayram hediyesi vermek"


KONYA (AA) - Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında, 11 Eylül Pazar günü deplasmanda yapacakları Antalyaspor maçını kazanarak, taraftarlara bayram hediyesi vermek istediklerini belirtti.

Yeşil-beyazlı kulübün internet sitesine açıklamada bulunan Baydar, Atiker Konyaspor'un sezona iki beraberlikle başladığını hatırlattı. İki maçta da galibiyeti kaçıran tarafın kendileri olduğunu savunan Baydar, iyi oyunun ve mücadelenin karşılığını tam alamadıklarını ifade etti.

Ahmet Baydar, ligde alınan her puanın değerli olduğuna işaret ederek, şunları kaydetti:

"Takımımız hazırlıklarını sürdürüyor. Hafta sonu deplasmanda Antalyaspor ile zorlu bir 90 dakikaya çıkacağız. Amacımız, mücadelemiz ve oyunumuzla ilk iki haftada alamadığımız galibiyeti Antalyaspor deplasmanından çıkarmak ve camiamıza bir bayram hediyesi vermek. Teknik heyet ve oyuncularımıza güveniyoruz. Rakibimizin cezası nedeniyle sadece taraftarlarımızın izleyebileceği maçın kazananı inşallah takımımız olacak. Alacağımız galibiyet Shakhtar Donetsk maçıyla başlayacak zorlu seri öncesinde büyük moral olacaktır."

Milli maç arasında TFF 1. Lig ekibi Eskişehirspor ile oynadıkları hazırlık müsabakasında sakatlanan Ioan Hora'nın 2 hafta forma giyemeyeceğini aktaran Baydar, şu ifadeleri kullandı:

"Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Milli takımlarında mücadele eden ve gururumuz olan oyuncularımızın sakatlanmadan dönmeleri bizim için sevindirici bir durum. Tek üzüldüğümüz nokta; Eskişehirspor özel maçında sakatlanan Ioan Hora'nın iki hafta takımımızdan uzak kalacak olması. Sağlık ekibimiz kendisinin en sağlıklı şekilde yeniden takımımıza dönmesi adına yoğun mesai harcıyor."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :