Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Baydar:

Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Baydar:

"Maçlar taraftarla güzel. Biz de son iki sezondur bu güzellikleri tüm Türkiye'ye gösteriyoruz. İnşallah bundan sonra da aynı şekilde devam edecek"

KONYA (AA) - Atiker Konyaspor'un basın sözcüsü Ahmet Baydar, Spor Toto Süper Lig'de 2016-2017 sezonu fikstürüne ilişkin, maç oynayacakları günlerin, taraftarların rahatlıkla geleceği ve takımı destekleyeceği zamanlarda olduğunu belirtti.

Baydar, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları müsabakaları göz önüne aldıklarında açıklanan maç planlamasının takım ve taraftarlar adına olumlu olduğunu aktardı.

Süper Lig'de en fazla seyirciye oynayan takımların başında geldiklerine dikkati çeken Baydar, "Geçtiğimiz sene bu durum değerlendirmeye alınmadan veya dikkatlerden kaçarak maçlarımız seyircilerimizin fazla ilgi gösteremeyeceği zamanlara konuldu. Buna rağmen yine de liglerin ortalamasının üzerinde bir taraftar sayısına ulaşmıştık. Bizim gibi seyircisiyle bütünleşerek mücadele eden ve en önemli avantajı seyirci desteği olan takımlar için dolu tribünler yadsınamaz bir gerçek." ifadelerini kullandı.

Baydar, sezonun ilk yarısında sahalarındaki maçlardan 4'ünü pazar, 2'sini ise pazartesi günü oynayacaklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Maç oynayacağımız günler, taraftarlarımızın rahatlıkla geleceği ve takımımızı destekleyeceği zamanlarda. Pazartesi maçları ise UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağımız maçlar düşünülerek planlanmış. Maçlar taraftarla güzel. Biz de son iki sezondur bu güzellikleri tüm Türkiye'ye gösteriyoruz. İnşallah bundan sonra da aynı şekilde devam edecek. Atiker Konyaspor taraftarının Türkiye'deki gücünü, desteğini ve örnek kimliğini lig ve kupa maçlarının ardından UEFA Avrupa Ligi'nde de göstermeye devam edeceğiz. Taraftarlarımızdan tek isteğimiz; bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sonuçlar ne olursa olsun desteklerini hiçbir zaman takımımızdan eksik etmemeleri. Buna yürekten inanıyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :