Konyaspor kafilesi Bosna Hersek'e ulaştı

Konyaspor kafilesi Bosna Hersek'e ulaştı

Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig'e verilen arada hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdüren Konyaspor, FC Zeljeznicar ile oynayacağı dostluk karşılaşması için özel uçakla Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'ya gitti

Araba.com Konyaspor, Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig'e verilen arada hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Yeşil-beyazlı ekip antrenmanın ardından FC Zeljeznicar ile oynayacağı dostluk karşılaşması için özel uçakla Bosna Hersek'e gitti

Kayacık Tesisleri'nde Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler yönetimindeki antrenman koşu çalışmasıyla başladı. İdman, ısınma hareketleri ile devam etti. Daha sonra 2 gruba ayrılan futbolcular 5'e 2 pas çalışması ile antrenmanı tamamladı.

Resim

Yeşil-beyazlılar antrenmanın ardından 29 Kasım Salı akşamı (yarın) Bosna-Hersek takımlarından FC Zeljeznicar ile Türkiye saati ile 20.00'da oynayacağı dostluk karşılaşması için özel uçakla Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'ya gitti.

Sabah saatlerinde Konya'dan hareket etmesi beklenen özel uçak, yoğun sis nedeni ile 16.30'da havalanırken, Konyaspor ekibi Bosna-Hersek'te ilgi ile karşılandı.

Resim

Bir 7 kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 3 kişi, sakal, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum