Konyaspor ilk yarıyı uyuyarak geçirdi

Konyaspor ilk yarıyı uyuyarak geçirdi

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Konyaspor kendi sahasında Trabzonspor'u konuk etti. Konyaspor, Trabzonspor'la oynadığı 46. karşılaşmadan da mağlup ayrıldı.

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Konyaspor, Trabzonspor'u konuk etti. Trabzonspor’la 46. randevusuna çıkan Konyaspor, sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. Aralarında oynadıkları 45 maçın 22’sini Trabzon ekibi, 11’ini de Konya ekibi kazanmıştı.

tt.jpg

PROTESTO MAÇA DAMGA VURDU

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında sahasında Fenerbahçe ile oynadığı mücadelede çıkan olayları protesto etmek için Konyaspor maçının ilk dakikasında kendi yarı sahasında bir araya gelerek topa dokunmadı. Bu sırada, Konyasporlu futbolcular ise topu kendi aralarında çevirerek protestoya destek verdi. Protesto anları sosyal medyada geniş yer buldu.

k1.jpg

İLK GOL İLK YARIDA

İlk yarının 19. dakikasında Trabzonspor’un Mısırlı orta saha oyuncusu Trezeguet, topu ağlarla buluşturmayı başardı. İlk yarıda başka gol sesi gelmedi ve oyuncular soyunma odasına 1-0’lık skorla gitti.

t2.jpg

İKİNCİ YARIDA 3 GOL

- Mücadelenin 59. Dakikasında penaltı kazanan Trabzonspor, Edin Visca ile 2. golü buldu.

- Yeşil-beyazlı ekip ikinci yarıda daha atak oynadı. 79. dakikada topla buluşan Steven Nzonzi, Konyaspor’un ilk golünü kaydetti.

- 89. dakikada Trabzonspor Fountas ile bir kez daha gol buldu. Karşılaşma 1-3 Trabzonspor’un üstünlüğüyle sonuçlandı.

t3.jpg

Konyaspor ilk yarıda uyudu

İlk yarıda sadece 3 şutu bulunan Konyaspor, ikinci yarıda 5'i isabetli 20 şuta ulaştı ancak puan için yeterli olmadı.

Konyaspor, 31 haftada topladığı 33 puanla ligin 16. Sırasında, düşme hattının hemen üstünde yer alıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum