Konyaspor ile Alanyaspor'un 16. buluşması

Konyaspor ile Alanyaspor'un 16. buluşması

Süper Lig'in 33. haftasında Konyaspor ile Alanyaspor, kritik bir mücadeleye çıkıyor. İşte takımların form durumu ve maç öncesi detaylar...

Süper Lig'in heyecan dolu atmosferinde 33. hafta mücadelesinde Konyaspor ile Alanyaspor, yarın Konya Büyükşehir Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Konyaspor, küme hattından uzaklaşma mücadelesi verirken, Alanyaspor ise üst sıraları zorlamak için sahaya çıkacak.

İki takım arasındaki geçmiş müsabakalara bakıldığında dengeli bir rekabetin olduğu görülüyor. Geride kalan 15 karşılaşmada her iki takım da 6'şar kez galip gelirken, 3 maç berabere sonuçlandı. Konyaspor'un 26 golüne karşılık, Alanyaspor 27 gol kaydetti.

Konya'da oynanan maçlarda ise ev sahibi avantajı dikkat çekiyor. Konyaspor, sahasındaki 7 maçın 2'sini kazanırken, 3 maçta mağlup oldu ve 2 maç berabere sonuçlandı. Ancak Alanyaspor da Konya deplasmanında etkili bir performans sergiledi ve 11 golle rakip fileleri havalandırdı.

Son haftalardaki form durumlarına bakıldığında ise Konyaspor'un son 5 maçta 8 puan topladığı görülüyor. Alanyaspor ise çıktığı son 5 maçta 12 puan elde etti ancak son maçta Galatasaray'a yenilerek 7 maçlık yenilmezlik serisine son verdi.

Maçı hakem Oğuzhan Çakır yönetecek. Yardımcılıklarını Mehmet Sali Mazlum ve Ali Tuna yapacakken, dördüncü hakemlik görevini Burak Olcar üstlenecek. Heyecan dolu mücadele, futbolseverleri ekran başına kilitleyecek.

Konyaspor ile Alanyaspor'un 16. buluşması

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.