Konyaspor-Göztepe karşı karşıya | CANLI

Konyaspor-Göztepe karşı karşıya | CANLI

Süper Lig'in 19'uncu haftasında Konyaspor, Göztepe'yi konuk ediyor. Şiddetle galibiyete ihtiyacı olan iki takımın mücadelesi saat 13:30’da başlayacak.

Süper Lig'de heyecan sürüyor. 19'uncu hafta mücadelesinde Konyaspor, Göztepe'yi ağırlayacak.  22 puanlı Konya ekibi, evindeki mücadeleye mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak.

İsmail Kartal yönetimindeki Konyaspor'un 6 galibiyet, 4 beraberlik, 7 mağlubiyeti bulunuyor. Yeşil Beyazlı ekipte kart cezalısı olan Ahmet Çalık forma giyemeyecek. 

KONYASPOR YİNE EKSİK

Konyaspor'da Farouk Miya, Adil Demirbağ, Alper Uludağ ve Guilherme'nin sakatlıkları sürüyor. Konuk ekip Göztepe ise ligin alt sıralarından kurtulma peşinde. 

GÖZTEPE RİSKLİ BÖLGEDE

Göztepe, son haftada Fraport Tav Antalyaspor mücadelesini 1-0 kaybetmişti. 19 puanla risk bölgesinde bulunan Ege ekibinde de tek hedef 3 puan. 

Sarı Kırmızılılarda Alpaslan Öztürk'ün sakatlığı sürüyor. Karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetiyor.

MAÇ KADROLARI

Konyaspor: Sehic, Hadziahmetovic, Abdülkerim, Anicic, Skubic, Jevtovic, Ömer Ali, Shengelia, Kravets, Ertuğrul, Cikalleshi

Göztepe: İrfan Can, Berkan, Mihojevic, Titi, Murat, Soner, Zulj, Halil, Tripic, Nwobodo, Ndiaye

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.