Konyaspor-Fenerbahçe maçına şok tahmin!

Konyaspor-Fenerbahçe maçına şok tahmin!

Konyaspor’un Süper Lig’de 27. maçını oynayacağı Fenerbahçe karşılaşmasıyla ilgili flaş bir tahmin geldi. 1500 takipçili bir Twitter kullanıcısı yaptığı tahminde Konyaspor’un maçı alacağını söyledi.

Süper Lig’de bir yanda şampiyonluk yarışı diğer yanda ligde kalma mücadelesi tam gaz devam ederken maçlarda alınan skorlar özellikle 3 büyük takım tarafından hakemlerin suçlanmasıyla sonuçlanıyor.

Ligde 2 haftadır puan kaybeden Galatasaray, durumun sorumlusunun hakem olduğunu ilan ederken Fenerbahçe ve Beşiktaş da aynı sebebin arkasına sığınmaktan çekinmiyor.

Galatasaray ve Beşiktaş’ın maçlarını oynadığı haftada sırada Fenerbahçe var. Fenerbahçe, Konyaspor’a konuk oluyor.

KRİZ VAR

Sarı lacivertlilerde eksik oyuncuların yanı sıra Emre Belözoğlu ve Caner Erkin krizi takımda kafaların karışmasına neden oldu.

İLK 2 MAÇI BİLDİ

Bir Twitter kullanıcısının tahminleri ise haftaya damgasını vurdu. MbwanaVekili isimli Twitter kullanıcısı Galatasaray-Sivasspor maçına 2-2, Beşiktaş-Gaziantepspor maçına 2-1 skor tahmininde bulunmuştu.

KONYASPOR MAÇI ALIR

Kullanıcının son tahmini ise Konyaspor-Fenerbahçe maçına oldu. İlk 2 maçı bilen kullanıcının tahmini Konyaspor’un maçı 3-1 alacağı yönünde oldu.

konyaspor.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.