Konyaspor- FC Vaduz maçı biletleri satışında son durum! Maç biletleri nasıl alınacak?

Konyaspor- FC Vaduz maçı biletleri satışında son durum! Maç biletleri nasıl alınacak?

arabam.com Konyaspor'un, UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında FC Vaduz ile Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu’da oynayacağı maçın biletlerinin satışı devam ediyor

MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda 11 Ağustos 2022 Perşembe günü saat 20.00’de başlayacak karşılaşmanın biletleri, 6 Ağustos Cumartesi günü saat 15.00 itibariyle satışa çıkmıştı.

arabam.com Konyaspor’un, UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Lihtenştayn temsilcisi Vaduz ile oynayacağı rövanş karşılaşmasının biletlerinin satışı devam ediyor

Taraftarlar Passolig kartlarından e- bilet veya PASSO gişelerinden alacakları kağıt bilet ile karşılaşmayı stadyumda takip edecekler. Süper Lig 2022-2023 Kombineleri AVRUPA maçında geçerlidir.Passolig kartı olmayanlar internet üzerinden kağıt bilet satın alamayacaklardır.

Konyaspor- FC Vaduz maçı biletleri satışında son durum?


arabam.com Konyaspor-FC Vaduz maçı biletlerinde Tribün Doldu mu? verilene göre şuana kadar 14439 bilet satıldı. Kombineler ile birlikte sayının 30 bin olduğu belirtildi. Maç saatine kadar biletlerin tamamının tükenmesi bekleniyor.
fzt7r9cwaaeycho.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.