Konyaspor camiasının acı günü! Ramazan Özbek yaşamını yitirdi

Konyaspor camiasının acı günü! Ramazan Özbek yaşamını yitirdi

1922 Konyaspor'da bir dönem kulüp başkanlığı ve Konyaspor taraftar sorumluluğu görevlerinde bulunan Ramazan Özbek, koronavirüs nedeniyle vefat etti.

Konyaspor'un pilot takımı 1922 Konyaspor'da bir dönem kulüp başkanlığı ve Konyaspor taraftar sorumluluğu görevlerinde bulunan Ramazan Özbek koronavirüs nedeniyle yaklaşık 20 gündür özel bir hastanede tedavi görüyordu. Durumu ağırlaşan Özbek (40) bugün yaşama gözlerini yumdu.

Ramazan Özbek'in vefat haberi Konya spor camiasını yasa boğdu. Yeşil beyazlı renklere gönül veren taraftarlar, sosyal medya hesaplarından yayımladıkları mesajlarla üzüntülerini dile getirdi. 

Konyaspor ve Karatay Termal 1922 Konyaspor Kulüplerinden yapılan açıklamada "1922 Konyaspor’umuzun bir dönem başkanlığını yapan, Konyaspor’umuzun neferlerinden Ramazan Özbek’in vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun." denildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum