Konyaspor Basketbol 4 numarayla kadroyu tamamlayacak

Konyaspor Basketbol 4 numarayla kadroyu tamamlayacak

Türkiye Basketbol Ligi’nde yeni sezona Gemlik Basketbol maçıyla merhaba diyecek Konyaspor Basketbol’da hazırlıklar sürüyor. Yeşil-beyazlılar 4 numara alarak kadroyu tamamlayacak

Türkiye Basketbol Ligi’nde yeni sezona Gemlik Basketbol maçıyla merhaba diyecek Konyaspor Basketbol’da hazırlıklar sürüyor. Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu’nda başantrenör Ozan Bulkaz yönetiminde çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlılar yeni sezona tam olarak hazırlanmış şekilde başlamak istiyor.

BULKAZ: 4 NUMARA ALACAĞIZ

Süper Lig’e yükselmek için kurulan kadronun çok kısa sürede uyum sağladığını, oyuncuların antrenmanlara büyük istekle geldiğini ve saha dışında da birlikte olmaktan mutluluk duyduklarını söyleyen Başantrenör Ozan Bulkaz, “Geçen sezon Sakarya'da birlikte çalıştığımız Mitchell Wilbekin'in çok hazır, daha özgüvenli geldiğini ve oyun kurucu özelliklerini geliştirdiğini görüyoruz.  Shaquille Goodwin ise çalıştığım en güçlü pivotlardan biri. Temastan kaçmıyor, sırtı dönük oyunu var ve ribauntlarda çok etkili. Oyuncuların yeni kurulan bir takım için adaptasyon sürecini çok kısa sürede sağlayacağını görüyorum. İyi transferler yaptık ve bir 4 numara alarak kadromuzu tamamlamış olacağız” dedi.

SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Konyaspor antrenmanında William Shaquille Goodwin’e sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

Antrenman sonrası takım arkadaşları ve teknik ekip pasta keserek Goodwin’in yaş gününü kutladı

Etiketler :