Konyaspor başkan adaylığını açıklayan Fatih Özgökçen kimdir?

Konyaspor başkan adaylığını açıklayan Fatih Özgökçen kimdir?

Konyaspor'da yaklaşan kongre tarihi öncesi ilk aday nihayet resmen adaylığını açıkladı. Başkan Hilmi Kulluk'un başkan olmayacağını açıklamasının ardından ilk aday da kendini göstermiş oldu.

Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili ve Kültür Bakanlığı Konya Koruma Bölge Kurulu Üyeliği görevinde bulunan Fatih Özgökçen’in, Konyaspor’un 5 Haziran’da yapılacak Olağanüstü Genel Kurulu’nda aday olacağı kesinleşti. Daha öncesinde sosyal medya aracılığıyla ismi ön plana çıkan Özgökçen’in, 3 ya da 4 Haziran tarihinde açıklama yaparak adaylığını resmiyete kavuşturacağı öğrenildi.

Fatih Özgökçen’in, bu sezon 100. yılını geçirecek Konyaspor için güçlü bir yönetim kurulu oluşturduğu bilgisine ulaşıldı. Kulübü daha yukarı seviyelere çıkarmayı hedefleyen Özgökçen’in, bu konuda ince eleyip sık dokuduğu da gelen bilgiler arasında.

Konyaspor’un genç başkan adayı, daha önceki dönemlerde de yeşil-beyazlı kulüpte yöneticilik yaptı. 2002-2017 yılları arasında Konyaspor’da başkanvekili ve yönetim kurulu üyesi olarak yer alan Özgökçen, buna ek olarak çeşitli derneklerde de görev yaptı.

FATİH ÖZGÖKÇEN KİMDİR?

Fatih Özgökçen 1977 yılında Konya’da doğdu. İlkokulu Konya Gazi Mustafa Kemal İlkokulunda, ortaokul ve liseyi Konya Merkez İmam Hatip Lisesinde tamamladı.

1998-2002 yılları arasında Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesinde öğrenim gören Özgökçen, yüksek lisansını ise Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi Özel Hukuk Ana Bilim dalında tamamladı.

2003 yılından itibaren Konya’da serbest avukatlık yapan Özgökçen, serbest avukatlık süresince çeşitli ticari şirketlerin, işletmelerin ve kamu kurumlarının hukuk müşavirliğini yaptı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum