Konyaspor Aydınus'la bu sezon ilk

Konyaspor Aydınus'la bu sezon ilk

Fırat Aydınus bu sezon Süper Lig’de Atiker Konyaspor’un maçına ilk kez atandı. Aydınus’un en son geçtiğimiz sezon yeşil-beyazlıların evinde Sivasspor’u 5-0 yendiği maçta düdük çalmıştı

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında oynanacak karşılaşmalarda görev alacak hakemler belli oldu. TFF Merkez Hakem Kurulu’ndaki görevinden istifa eden başkan Yusuf Namoğlu, son atamaları gerçekleştirdi. Normalde Perşembe günleri açıklanan hakemler, Namoğlu’nun istifası dolayısıyla bir gün önceden ilan edildi.

FENERBAHÇE MAÇI AYDINUS’UN

Merkez Hakem Kurulu, 16 Şubat Cumartesi günü İstanbul’da oynanacak Fenerbahçe-Atiker  Konyaspor maçına Fırat Aydınus’u atadı. Saat 19.00’da başlayacak karşılaşmada Aydınus’un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yaparken mücadelenin dördüncü hakemi Arda Kardeşler olacak.

aydinus.jpg

AYDINUS’LA BU SEZON İLK

Fırat Aydınus bu sezon Süper Lig’de Atiker Konyaspor’un maçına ilk kez atandı. Aydınus’un en son geçtiğimiz sezon yeşil-beyazlıların evinde Sivasspor’u 5-0 yendiği maçta düdük çalmıştı. Konyaspor bugüne kadar  Fırat Aydınus yönetiminde çıktığı toplam 27 maçta 14 galibiyet, 8 beraberlik, 5 mağlubiyet aldı. Aydınus yönetiminde deplasmandaki 13 maçta ise 7 galibiyet, 3 beraberlik, 3 de yenilgi aldı.

Ev sahibi Fenerbahçe ise Aydınus yönetiminde çıktığı 58 maçın 28’ini kazanırken18’inde beraberlik 12’sinde de sahadan yenilgiyle ayrıldı.  

 

HAFTANIN HAKEMLERİ

15 Şubat Cuma

20.30   EY Malatyaspor -Beşiktaş                 : Cüneyt Çakır

16 Şubat Cumartesi

13.30   Akhisarspor - MKE Ankaragücü       : Halis Özkahya

16.00   Bursaspor - Çaykur Rizespor             : Halil Umut Meler

19.00   Fenerbahçe - A. Konyaspor               : Fırat Aydınus

17 Şubat Pazar

13.30   BB Erzurumspor - DG Sivasspor      : Bülent Yıldırım

16.00   İM Kayserispor - Göztepe                 : Serkan Tokat

16.00   Trabzonspor - A. Alanyaspor             : Suat Arslanboğa

19.00   Kasımpaşa - Galatasaray                    : Ali Palabıyık

18 Şubat Pazartesi

20.00   Antalyaspor - M. Başakşehir             : Mete Kalkavan

 

Etiketler :