Konyaspor Ankara'dan eli boş dönüyor

Konyaspor Ankara'dan eli boş dönüyor

Konyaspor koronavirüs mücadelesi nedeniyle ara verilen Süper Lig’de 27’nci hafta mücadelesinde Konyaspor, Ankara deplasmanında sahadan boynu bükük ayrıldı.

Süper Lig’in koronavirüs nedeniyle ara verilmesinden sonra yeniden başlamasına karar verilmişti. 27’nci haftada Konyaspor, rakibi Gençlerbirliği’yle deplasmanda oynadı.

Maçın ilk yarısı beraberlikle sonuçlanırken ikinci yarıda düello vardı.

İkinci yarıya ilk yarıda olduğu gibi çıkan Konyaspor, rakibinin üzerine fazla gitmemeyi tercih etti. Ortada bir futbolun oynandığı mücadelede Gençlerbirliği, mücadelenin 59’uncu dakikasında Sio’nun ayağından bulduğu golle 1-0 önce geçti.

Bu andan sonra rakip kalede daha çok görünen Konyaspor, Bajic’in asistinde Jevtovic’in ayağından bulduğu golle durumu eşitledi.

Mücadelede 83’üncü dakika oynanırken Konyaspor, kendi ceza sahasından top çıkarmakta zorlandı. İlk golde olduğu gibi Anicic pozisyon almakta zorlanınca rakip Gençlerbirliği 22 yaşındaki Berat Özdemir’in ayağından bulduğu golle durumu 2-1’e getirdi.

Bu andan sonra Konyaspor 2 oyuncu değişikliği daha yaptı. Bülent Korkmaz’ın öğrencileri rakibine varlık gösteremedi ve son anlarda bulunan pozisyonlar da değerlendirilemeyince temsilcimiz mücadeleden 2-1 mağlup ayrıldı.

Alınan bu skorun ardından Konyaspor, düşme hattıyla ilişkisini yine bitiremedi.

Gençlerbirliği aldığı galibiyetle puanını 31’e çıkarırken Konyaspor 26 puanla haftayı kapattı.
 

Etiketler :