Konyaspor Altay'a bileniyor! Ahmed Hassan da antrenmanda yer aldı

Konyaspor Altay'a bileniyor! Ahmed Hassan da antrenmanda yer aldı

Konyaspor, cumartesi günü sahasında Altay ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam etti. Yeşil-beyazlı ekibin yeni transferi Ahmed Hassan da antrenmanda yer aldı

İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig'in 4. haftasında cumartesi günü sahasında Altay ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Kayacık Tesisleri'nde Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, topla yapılan ısınma hareketleri ve pas çalışması ile başladı. Futbolcular, gerçekleştirilen taktik çalışmanın ardından oynanan çift kale maç ile antrenmanı tamamladı.

Milli takımlardan dönen Abdülkerim Bardakçı, Nejc Skubic, İbrahim Sehic ile Amir Hadziahmetovic'in yanı sıra yeni transfer Ahmed Hassan da antrenmanda yer aldı. Sokol Cikalleshi, Zymer Bytyqi ve Endri Çekici ise takımdan ayrı çalıştı.

Resim

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.