Konyaspor Akhisarspor deplasmanında

Konyaspor Akhisarspor deplasmanında

Bugün Akhisarspor’la deplasmanda karşı karşıya gelecek Atiker Konyaspor, devre puan yada puanlarla girmenin hesabını yapıyor

 

Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’de 2018-2019 sezonunun ilk yarısını bugün 24 deplasmanda oynayacağı Akhisarspor maçı ile tamamlayacak. Spor Toto Akhisar Stadyumu’nda oynanacak ve saat 20:00’da başlayacak mücadelede Alper Ulusoy düdük çalarken, yardımcılıklarını Hakan Yemişken ve Mustafa Savranlar yapacak.

 

ALPER ULUSOY’LA KAYBETMEDİ

Alper Ulusoy bu sezon Konyaspor’un 2. kez bir maçını yönetecek. Ulusoy, Atiker Konyaspor’un ligin 2. haftasında Antalyaspor’la deplasmanda 3-3 berabere kaldığı maçta düdük çalmıştı. Atiker Konyaspor bugüne kadar Alper Ulusoy yönetiminde Süper Lig’de 5 maça çıktı. Bu maçların 2’sini Konyaspor kazanırken 3 mücadele beraberlikle neticelendi.

 

İKİ TAKIMDA DA EKSİKLER VAR

Atiker Konyaspor’da bu akşamki mücadelede tedavilerine devam edilen Selim Ay, Ferhat Öztorun, Paolo Hurtado, Uğur Demirok ve sarı kart cezalısı Fallou Diagne forma giyemeyecek. Ev sahibi  Akhisar Belediyespor’da sakatlıkları bulunan Mustafa, Bilal ve Dany’nin yanı sıra kadro dışı bırakılıp ülkesi Ukrayna’ya dönen golcü Seleznov bu akşamki karşılaşmada yer alamayacak.

 

KAZANIRSA EN İYİ İLK YARI PERFORMASNI OLACAK
Atiker Konyaspor, bu akşamki karşılaşmayı kazanırsa devre arasına puanla girecek ki bu yeşil-beyazlılar adına en iyi ilk yarı performansı olacak. Gelinen noktada ligde kalma mücadelesi veren takımlar arasında yer alan Akhisarspor ise evindeki maçı mutlak kazanarak alt sıralardan biraz daha uzaklaşmanın ve devre arasına moralli girmenin hesabını yapıyor.

 

AKHİSAR GALİBİYETE ŞARTLANDI

Akhisarspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Konyaspor'u yenip devreye mutlu gireceklerini söyledi. Kazanmaya çok ihtiyaçları olduğunu ifade eden Arslan, “Galip gelirsek düşme hattında olmayacağız. Bu bize ikinci yarı öncesi moral verecek. Takımıma güveniyorum" ifadelerini kullandı.

 

HAZIRLIKLAR TAMAM

Atiker Konyaspor maç hazırlıklarını dün tamamladı. Öğle saatlerinde Kayacık Tesislerinde Teknik Direktör Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleşen çalışma koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Oyuncular daha sonra 5’e 3 dar alanda topla oyun çalışmasının ardından oynanan 8’e 8 çift kale maç ile antrenmanı tamamladı. Yeşil-beyazlılar öğleden sonra Manisa’ya gitti.

 

11. RANDEVU

Akhisarspor ile Atiker Konyaspor, bugünki karşılaşmayla birlikte Süper Lig tarihinde 11.kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında daha önce oynanan 10 maçtan 4’ünü Konyaspor, 4’ünü Akhisarspor kazanırken, 2 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler