Konyaspor Adana Demir’e yıkılmadı maç fazlasıyla lider oldu

Konyaspor Adana Demir’e yıkılmadı maç fazlasıyla lider oldu

Süper Lig’de 3. Hafta maçında Adana Demirspor’a konuk olan Konyaspor, rakibinden 1 puanı almasını bildi. Yeşil beyazlılar aldıkları bu beraberlikle maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Konyaspor, Süper Lig’in 3. Haftasında da mağlup olmadı. Rakibi Adana Demirspor’la kıran kırana bir mücadele ortaya koyan Konyaspor, ilk yarıda oyunu kendi sahasında kabul ettiği mücadeleyi zor bir deplasman olmasına rağmen beraberlikle tamamlayarak hanesine 1 puan daha yazdırarak 7 puana çıktı.

İLK YARI ADANA ÜSTÜNDÜ

Mücadelenin ilk yarısında hiç şüphesiz maçın hakimi Adana Demirspor’du. Özellikle Assombalonga’yla önemli çıkışlar yapan ve pozisyonlar yakalayan Adana Demirspor, aradığı golü ilk yarıda bulamadı.

Adana Demirspor’un bu mücadelesine karşılık Konyaspor da cılız ataklar buldu ancak son vuruşlardaki başarısızlıklar gole engel oldu.

İlk yarıda isabetli şut bulamayan Konyaspor devreye 0-0 beraberlikle girdi.

İKİNCİ YARI TÜM KOZLAR OYNANDI

Adana’ya kazanmak için giden Konyaspor’da Teknik Direktör İlhan Palut, eleştirilerin odağındaki isimlerden Mpoku’nun yerine Serdar Gürler’i sahaya sürdü.

Oyunun etkili isimlerinden olan Assombalonga, düzgün bir vuruşla takımını öne geçirdi. Öne geçen Adana Demirspor’a karşı hücum deneyen Konyaspor, ataklar buldu.

Serdar’ın oyuna girmesiyle hareket kazanan hücum hattında ataklar yakalayan Konyaspor’da 62. Dakikada Cikalleshi’nin şutu direkten döndü.

KALECİ GÜNÜNDEYDİ

Rakip Adana Demir’in kalecisi Muric de Konyaspor’un şutlarında başarılı isim oldu.

ARANAN GOL 82’DE GELDİ

Konyaspor kullanılan korner vuruşunda ceza sahası içinde kendini unutturan Abdülkerim Bardakçı’nın vuruşuyla beraberliği yakaladı.

7 DAKİKA UZATMA

Mücadelenin sonuna eklenen 7 dakikada eşitlik bozulmadı ve Konyaspor, 3. Haftada hanesine 1 puan yazdırarak haftayı maç fazlasıyla lider kapattı.

ABDÜLKERİM KORKUTTU

Mücadelenin normal süresinin son dakikasında sakatlanan Abdülkerim Bardakçı, oyuna devam edemedi ve yerine Adil Demirbağ girdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.