Konyaspor 6. büyük oldu! Gereken yapıldı ama saatler uymuyor

Konyaspor 6. büyük oldu! Gereken yapıldı ama saatler uymuyor

Konyaspor taraftarı, 164 bin 623 adet passolig kartı satın aldı. Yeşil-beyazlılar, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’dan sonra bu kulvarda 6. sırada yer alıyor.

Süper Lig'e damga vuran taraftarıyla farkını hissetiren Konyaspor, her ne kadar beklediği anı yaşayamasa da sevenlerinin varlığını arkasında hissediyor.

Passolig kartı satışında 160 bin barajını aşan yeşil-beyazlılar, 164 bin 623 adetle Süper Lig’de şampiyon olmuş kadar güzel bir işe imza atmış oldu.

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’dan sonra bu kulvarda 6. sırada yer alan yeşil-beyazlı takım birçok takımı geride bıraktı.

SAATLER KÖTÜ

Konyaspor taraftarının önünde 2 büyük engel var. Pandemi önlemleri ve maçların başlama saati engeline takılan yeşil beyazlı takımın taraftarları passo liginde üst sıralardaki yerini yine almış oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.