Konyaspor 5 futbolcusunun milli takıma davet edildiğini duyurdu

Konyaspor 5 futbolcusunun milli takıma davet edildiğini duyurdu

Arabam.com Konyaspor, Ibrahim Sehic, Amir Hadziahmetovic, Endri Çekiçi, Zymer Bytyqi ve Francisco Calvo'nun milli takıma davet edildiğini duyurdu.

Arabam.com Konyaspor'da 5 futbolcu ülkelerinin milli takımlarına davet edildi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Konyaspor 5 futbolcusunun milli takıma davet edildiğini duyurdu. Yeşil-beyazlı ekipte Ibrahim Sehic ve Amir Hadziahmetovic, Bosna Hersek Milli Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi grup maçlarında karşılaşacağı Karadağ ve Romanya maçları aday kadrosuna çağrılırken Endri Çekiçi, Arvanutluk MilliTakımı'nın UEFA Uluslar Ligi grup maçlarında karşılaşacağı İsrail ve İzlanda maçları aday kadrosuna davet edildi.

Zymer Bytyqi de, Kosova Milli Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi grup maçlarında karşılaşacağı Kuzey İrlanda ve Güney Kıbrıs maçları aday kadrosuna davet alırken Francisco Calvo ise, Kosta Rika Milli Takımı'nın hazırlık maçlarında karşılaşacağı Güney Kore ve Özbekistan maçları aday kadrosuna davet edildi.

Konyaspor Kulübü 5 futbolcuya başarılar diledi.

arabam.com Konyaspor, milli araya girildiği dönemde 4 gün izinli olacak ve 21 Eylül Çarşamba günü Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde toplanarak Ümraniyespor maçı hazırlıklarına başlayacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum