Konya'nın yetiştirdiği büyük değerlerden Ahmet Keleşoğlu Konya'da anıldı

Konya'nın yetiştirdiği büyük değerlerden Ahmet Keleşoğlu Konya'da anıldı

Eğitim Gönüllüsü ve Hayırsever İşadamı Merhum Dr. Ahmet Keleşoğlu mezarı başında dualarla anıldı.

Selçuk Ecza Deposu, As Ecza Deposu, Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı Kurucusu, Eğitim gönüllüsü ve Hayırsever işadamı Merhum Dr. Ahmet Keleşoğlu ebediyete intikal edişinin 6. yıl dönümünde Musalla mezarlığında (Kız Kulesi yanı) bulunan mezarı başında pandemi kuralları çerçevesinde organize edilen bir tören ve sınırlı sayıda yönetici ve aile yakınlarının katıldığı bir törenle dualarla anıldı.

Musalla Mezarlığında gerçekleştirilen anma törenine Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Dekanı Prof Dr. Erdal Hamarta, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fikret Karapınar, Keleşoğlu Ailesinden Mustafa Gönül,  Konya Eczacı Odası Başkanı Ecz. Adem Açıkgöz, Ecz. H.Hakan Koru,  Konya Eczacı Odası Eski Başkanları Uzm. Ecz Cemil Karakap, Uzm Ecz Harun Kızılay,  Selçuk Ecza Deposu Konya Şube Müdürü Hidayet Ç elik, 62 yıldır Selçuk Ecza Deposunda çalışan ve Personel Müdürü Ali Uyar, Selçuk Ecza Deposu Birim Müdürleri ile çalışanları katıldı.

Selçuk Ecza Deposu Konya Şube Müdürü Hidayet Çelik ; “14 Ocak 2015’te kaybettiğimiz vakfımızın, şirketlerimizin kurucusu ve yönetim kurulu Başkanımız Merhum Ahmet Keleşoğlu insanlığı, beyefendiliği, yöneticiliği, ilkeleri ve hizmet verdiğimiz sektörlerin gelişimine yaptığı katkılarla hepimize örnek olmuş, eğitim gönüllüsü ve hayırsever bir adamıdır.

Merhum Dr. Ahmet Keleşoğlu hem iyi bir iş adamı bunun yanı sıra iyi bir hayırseverdi. Ülke genelinde yaptığı hayırseverliği özellikle eğitimde olmuştur. Şu anda binlerce öğrenciye burs verilmektedir. Okullar yaptırılmakta ve hizmete açılmaktadır. Merhum Ahmet Keleşoğlu’nun hayırseverliği yolunda hizmetlerimiz tüm hızıyla devam edecektir. Merhum Dr Ahmet Keleşoğlu’nun ebediyete intikalinin altıncı yılında, her geçen gün daha da büyüyen özlemle, sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz” dedi.

Merhum Dr. Ahmet Keleşoğlu’nun ebediyete intikalinin altıncı yılı anma töreni mezarı başında yapılan dualarla ve katılan misafirlere gül suyu, çikolata ve şeker ikram edilmesiyle son buldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.