Konya'nın  yerli ve milli markası Yıl-San engelli vatandaşların yüzünü güldürecek

Konya'nın yerli ve milli markası Yıl-San engelli vatandaşların yüzünü güldürecek

Konya'da yerli ve milli olarak manuel tekerlekli sandalye ve akülü araba üreten Yıl-san Engelli Araçları firması engelli bireylerin en çok sorun yaşadığı akülü araba tamiri konusunda hazırladığı yeni proje ile engelli bireylerin yüzünü güldürecek.

Konya'da yarım asırı aşkın bir süredir yerli ve milli olarak manuel tekerlekli sandalye ve akülü araba üreten Yıl-san Engelli Araçları firması, engellilerin en çok sorun yaşadığı akülü araba tamiri konusunda hazırladığı yeni proje ile engelli bireylerin yüzünü güldürmeyi hedefliyor.

Yıl-San Engelli Araçları (Akülü araba ve manuel sandalye) Firması Yönetim Kurlu Başkanı Enes Kırlı, konuyla ilgili açıklamasında, "Firma olarak yarım asırı aşan birsüreden beri engelli araçları üretmekteyiz.Engelli bireylerin topluma entegre olması ve sorunsuz bir şekilde seyahat edebilmesi adına her yıl kendimizi yeniliyor ve teknolojik anlamda en modern araçları tasarlıyoruz. Engellilerin rahatça yaşama tutunmaya çalıştığı engelsiz bir şehir olan Konya'mızda görmüş olduğumuz en büyük eksiklik ise engelli araçların bakım ve tamiri, biz de yeni projemizle tüm engellileri rahata kavuşturacağız. Engelsiz servis aracımızla yerinde hizmet verecek ve engelli bireylere yarım asırı aşan hizmet, kaliteli malzeme ve en ekonomik fiyatlarla tamir ve bakım servisi sunarak Konya'da yine bir ilke imza atacağız" ifadelerini kullandı.

yilsan-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler