Konya'nın vaka sayısında düşüş

Konya'nın vaka sayısında düşüş

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 27 Kasım-3 Aralık arasında, 100.000 kişi içinde bir haftalık toplam yeni koronavirüs (Covid-19) vaka sayısı haritasını paylaştı. Konya'da vaka sayısında belirgin düşüş göze çarptı.

İllere göre her 100 bin kişide vaka oranını gösteren haftalık insidans haritası açıklandı. 472,53 kişi ile ilk sırada Çanakkale yer aldı. Van ise 6,35 oran ile vaka oranı en düşük il oldu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıklaması şu şekilde:

- 27 Kasım-3 Aralık arasında, 100.000 kişi içinde bir haftalık toplam yeni Covid-19 vaka sayısı il bazında neydi? Bilgiler, haftalık İnsidans haritasında.

27 Kasım-3 Aralık arasında vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre en çok artan 10 ilimiz: Çanakkale, Kırklareli, Edirne, Tekirdağ, Eskişehir, Artvin, Sinop, Denizli, Giresun, Gümüşhane.

konya-vaka-sayisi.jpg

KONYA'DA DÜŞÜŞ

Geçtiğimiz hafta haritasında vaka sayısında küçük bir yükselme görülen Konya'da vaka ortalaması 77,29 seviyesine geriledi. Buna göre Konya'da vaka sayısı bin 800'e düştü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.