Konya'nın tanınmış simalarını buluşturan düğün: Talha İrfan ile Esra dünya evine girdi

Konya'nın tanınmış simalarını buluşturan düğün: Talha İrfan ile Esra dünya evine girdi

Konya'nın gururu Yitaş yatak firması sahibi Ekrem ve Fatma Yiğit çiftinin oğulları Talha İrfan ile Adem ve Melek Solmaz çiftinin kızları Esra dünya evine girdi.

İkonia garden düğün ve kongre merkezinde yapılan düğün merasiminde, genç çiftin nikahlarını Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca kıydı.

Nikah şahitliklerini AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, Konya İl Müftüsü Ali Öge, AK Parti eski İl Başkanı Ali Sürücü, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı, Şerife Atçeken ve Nida Baykan’ın yaptığı düğünde Konya’dan ve şehir dışından gelen misafirler Yiğit ve Solmaz ailelerini yalnız bırakmadı.

Konya İl Müftüsü Ali Öge’nin duası ile başlayan düğünde, Talha İrfan ve Esra Yiğit çifti görkemli bir düğün merasimi ile dünya evine girdi.

Konya'nın tanınmış simalarını buluşturan düğün merasimine, çok kalabalık bir davetli topluğu katılırken, aileler ve genç çift büyük bir mutluluk yaşadı.

Talha İrfan ve Esra çifti, iyi ve kötü günde birbirlerinin yanında olacaklarının ve bir ömrü beraber geçireceklerinin sözünü verirken, genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

'Allah herkese böyle güzel bir yuva kurmayı nasip etsin.' diyen genç çift, “Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan tüm dost ve akrabalarımız ile arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dediler.

Biz de Memleket Gazetesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diler, Yiğit ve Solmaz ailelerini tebrik ederiz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.