Konya'nın sembol mekanlarından Akyokuş 31 Aralık'ta son kez hizmet verecek

Konya'nın sembol mekanlarından Akyokuş 31 Aralık'ta son kez hizmet verecek

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılacak Akyokuş Kasrı ve palye düzenleme çalışmaları kapsamında Akyokuş Konya Mutfağı ve Kafem, 31 Aralık Cuma günü son müşterilerini ağırlayacak

Konyalıların ve şehri ziyarete gelenlerin vazgeçilmez mekanlarından Akyokuş'ta çalışmalar devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Akyokuş Konya Mutfağı ve Kafem, Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılacak Akyokuş Kasrı ve palye düzenleme çalışmaları kapsamında 31 Aralık Cuma günü son kez müşterilerine hizmet verecek.

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Akyokuş Konya Mutfağı ve Kafem yılın son gününde son müşterilerini ağırlayacak. 2010 yılının Ağustos ayından bu yana Konyalılara ve Konya dışından gelen misafirlere şehir mutfağının geleneksel lezzetlerini sunan Akyokuş Konya Mutfağı ile ziyaretçilere şehir manzarası eşliğinde dinlenerek keyifli vakit geçirme imkanı sunan Akyokuş Kafem, 31 Aralık Cuma günü son müşterilerini ağırlayacak.

Konya Büyükşehir Belediyesinin Akyokuş bölgesinde yürüttüğü Akyokuş Kasrı ve palye düzenlemesi kapsamında mevcut yerinden taşınmaya hazırlanan tesisler, aynı yere yapılacak yeni tesisler tamamlanıncaya kadar Meram Son Durak'ta bulunan Çamlıbel tesislerinde Konya Mutfağı ve Kafem olarak hizmet vermeye devam edecek.

Konya'nın sembol mekanı Akyokuş 31 Aralık'ta son kez hizmet verecek

Konya'nın sembol mekanı Akyokuş 31 Aralık'ta son kez hizmet verecek

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.