Konya'nın saklı cenneti Kestel Doğahan Tabiat Parkı ve Kamp Alanı Projesi'nde ikinci etap başlıyor

Konya'nın saklı cenneti Kestel Doğahan Tabiat Parkı ve Kamp Alanı Projesi'nde ikinci etap başlıyor

Konya'nın Kadınhanı ilçesi 'Kestel Mesire Alanı'nda daha önce Kestel Doğahan Tabiat Parkı ve Kamp Alanı Projesi adı altında başlatılan çalışmaların 2. etap proje ihalesi tamamlandı

Konya ve Kadınhanı’nın saklı cenneti olarak bilinen sadece Kadınhanlıların değil tüm Konya halkının uğrak yeri olarak bilinen 'Kestel Mesire Alanı'nda daha önce Kestel Doğahan Tabiat Parkı ve Kamp Alanı Projesi adı altında başlatılan çalışmaların 2. etap proje ihalesi tamamlandı.

Kadınhanı Belediye Başkanı Mehmet Badem imza attığı projeler ile birlikte her zaman adından söz ettirmeyi başarıyor. Şimdi o projelere bir yenisini daha ekliyor. Konya ve Kadınhanı’nın saklı cenneti olarak bilinen sadece Kadınhanlıların değil tüm Konya halkının uğrak yeri olarak bilinen Kestel mesire alanında daha önce Kestel Doğahan Tabiat Parkı Ve Kamp Alanı Projesi adı altında başlatılan çalışmaların 2. etap proje ihalesi tamamlandı.

Proje bitiminde doğallığına dokunulmadan farklı bir çehreyle misafirlerini ağırlayacak olan Kestel Mesire Alanı şimdiden vatandaşlarda heyecan ve merak uyandırmaya başladı.

Kadınhanı Belediye Başkanı Mehmet Badem, büyük bir heyecanla ve mutlulukla vatandaşlarla paylaştığı proje hakkında şunları söyledi: Konya’mızın saklı cenneti olarak bilinen sadece Kadınhanlı hemşehrilerimizi değil tüm Konyalıları misafir ettiğimiz Kestel Doğahan Tabiat Parkı Ve Kamp Alanı Projemizin 2. etap proje ihalesi tamamlandı… İlk defa sizlerle paylaştığım bu güzel projeyi umarım beğenirsiniz… Bu güzel ilçe için #BİZİMMEMLEKET için gece gündüz canla başla çalışmaya devam… Bu gelişim ve değişim sürecinde bizimle birlikte mücadele eden katkı sunan tüm paydaşlara yürekten teşekkür ediyorum. Yeni projeler için 7/24 çalışmaya devam ediyoruz.

kestel.jpgkestel1.jpgkestel2.jpgkestel3.jpg

kestel4.jpgkestel5.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.