Konya'nın Kayıp Vekilleri Orada Görüldü

Konya'nın Kayıp Vekilleri Orada Görüldü

Türkiye A Milli Takımı, Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri Grup Maçında Letonya'yı Konya'da ağırladı. Karşılaşma sonrası Milliler Almanya kapısını sonuna kadar açarken günlerdir hiç sesi çıkmayan isimler tribünde görüntülendi.

Konya'dan Almanya'ya: A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası'na Katılma Hakkını Kazandı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, A Milli Futbol Takımı'nın Letonya'yı 4-0 mağlup ederek 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılma hakkını kazandığı bu önemli zaferi gurur ve coşkuyla karşıladı.

Başkan Altay, 2015 yılında İzlanda'yı yendiğimiz maçı hatırlatarak, "Yine bir Ekim ayında, bu sefer Letonya'yı 4-0 gibi etkileyici bir skorla Almanya'daki EURO 2024'e gitme hakkı elde ettik. Milli Takımımızın son yıllarda Konya'da tarihi anlar yaşaması, şehrimiz için büyük bir onur vesilesi olmuştur." şeklinde konuştu.

konya-milli-mac.jpg

Konyalı Taraftarların Coşkusu

Başkan Altay, Milli Takımın Konya'daki zaferlerine Konya şehri olarak büyük bir gurur duyduklarını vurgulayarak, "Konyamızda tarih yazan 'Bizim Çocukları' gönülden alkışlıyor. Bize bu büyük mutluluğu yaşattıkları için can-ı gönülden teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü de stadyumu dolduran ve son ana kadar susmayan Konyalı sporseverlere borçluyuz. Harika bir atmosfer yaratarak bu gurur gecesine büyük bir renk kattılar." dedi.

konya-milli-mac-vekiller.jpg

Başkan Altay ayrıca, Almanya EURO 2024'te Milli Takımın gösterdiği azimle başarılı olacağına inandığını ve Konya'da daha birçok zaferlerin yaşanmasını temenni etti.

konya-kayip-vekiller.jpg

Konya'nın Kayıp Vekilleri de Tribündeydi

Son yapılan genel seçimler sonrası Konya'nın oylarıyla meclise giren ve uzun süredir sesleri çıkmayan İYİ Parti Milletvekili Ünal Karaman, Gelecek Partisi Milletvekili Hasan Ekici ile adı evlilikleriyle anılan Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel de tribündeydi. Farklı konularda yerinde çıkışlarıyla tanınan CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş da maçı protokol tribününden takip etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.