Konya'nın iki ilçesi için Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılması kararı Resmi Gazete'de

Konya'nın iki ilçesi için Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılması kararı Resmi Gazete'de

Konya'nın Karatay ve Kadınhanı ilçelerinde bulunan Bazı Yerlerde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılması Hakkında Karar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Konya'nın Karatay ve Kadınhanı ilçelerinde bulunan Bazı Yerlerde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılması Hakkında Karar yürürlüğe girdi.

Konya'nın Karatay İlçesinde, Kızören, İpekler, Obruk, Sürüç, Köseali, Yenice, Yavşankuyu ve Başgötüren'de ve Kadınhanı ilçesinde Örnekköy, Sarıkaya, Saçıkara ve Başkuyu'da toplulaştırma uygulanacak.

Her iki ilçede de belirtilen alanlarda DSİ 4. Bölge Müdürlüğü tarafından 6200 sayılı Devlet SU İşleri Genel Müdürlüğü'nce yürütülen hizmetler hakkında kanunun ek 9. maddesi kapsamında kamu yararı gözetilerek, zorunlu arazi toplulaştırması uygulanacak.

Toplulaştırma sınırları içinde olup, arazi kamulaştırma kriterlerine uygun olmayan yerler ve teknik olarak arazi toplulaştırma sahasına dahil edilmesi uygun olmayan tepelik, taşlık, çukurluk alanlar ile yoğun sabit tesis bulunan alanlar toplulaştırma harici bırakılacak.

Resmi Gazete'nin 28 Ekim 2022 tarihli sayısında yayımlanan kararlar şöyle:

Konya İli, Karatay İlçesinde Bulunan Bazı Yerlerde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 6308)

karatayresmi.jpg

Konya İli, Kadınhanı İlçesinde Bulunan Bazı Yerlerde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 6309)

kadinhani-resmi.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum