Konya'nın hafızası İhsan Kayseri vefat etti

Konya'nın hafızası İhsan Kayseri vefat etti

Konya'nın en eski gazetecilerinden uzun süre bu mesleğe katkı sağlayan bir dönem Memleket Gazetesi'nde de yazılar yazan İhsan Kayseri vefat etti.

Gazeteci İhsan Kayseri vefat etti. Acı haberi gazeteci Kemal Soylu kendine ait sosyal medya sayfasından verdi.

Kemal Soylu haberi şu cümlelerle paylaştı:

"Konya basınından bir yıldız daha Kaydı. Konya’nın ayaklı kütüphanesi olarak bilinen Tercüman ve Güneş Gazetelerinin Konya büro şefliğini yapan daha sonra DHA ve AA’da da çalışan İhsan Kayseri biraz önce vefat etti. Cenazenin defni ile ilgili açıklama daha sonra yapılacak."

Memleket.com.tr olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KİTABI YAYINLADIĞINI BUGÜN DUYURMUŞTU

Konya’nın son yüz yılına ışık tutacak “Bana Konya’yı Anlat” hatırat serisini başlatan Konya Büyükşehir Belediyesi, birbirinden değerli isimlerin yaşam öykülerini kaleme alarak kültür ve sanat hayatına kazandırma amacıyla serinin ilk iki kitabından birinde gazeteci İhsan Kayseri'ye yer vermişti.

Gazeteci ve araştırmacı yazar İhsan Kayseri’nin hayatının anlatıldığı “Ebü’l Vefa” kitaplarının baskısı bugün duyurulmuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.