Konya'nın gururu şampiyonluk adayı Emre Büber Masterchef Türkiye'de yoluna devam ediyor

Konya'nın gururu şampiyonluk adayı Emre Büber Masterchef Türkiye'de yoluna devam ediyor

Masterchef Türkiye'de heyecan dorukta sürüyor. Milyonları ekrana kilitleyen yarışmada Konya'nın gururu olan Emre Büber herkesi yaratıcılık oyununda şok etti. Emre şef tabağını yaparak yeni haftaya devam eden isim oldu.

Zorluk derecesi günden güne artan Masterchef Türkiye yarışmasında heyecan üst seviyede. Eleme gecesinde verilen ayva ürünüyle yapılacak yaratıcılık yemeğinde herkesi şoka sokan Konyalı isim Emre Büber, ikinci kez herkesi şok etmedi ve yoluna devam etti.

OĞLUMU ÇOK ÖZLEDİM

Yarışmanın başından bu yana oğlu Cafer’den bahseden Emre, eleme gecesine de moralsiz başlamıştı. Şef tabağında da moralsizliği görülen Emre’nin oğlunu özlediğini söylemesi Emre’nin elendiği izlenimine neden oldu.

TWİT BOŞA DÜŞTÜ

Sosyal medyada bazı hesaplar Emre’nin dış çekimde görülmediğini ve yeni dış çekimin Kütahya’da olduğunu söylemişti. Ancak bu bilgi de boşa düşmüş oldu.

EMRE BÜBER KİMDİR?

MasterChef Emre Büber, 26 yaşında ve aslen Konya Bozkırlıdır. Lise eğitimini Açık öğretim lisesinde tamamlayan Emre Büber, 2015’de Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu’nda Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığından mezun oldu.

Ailesinden dedesi 1969’da Avusturya’ya gitmiştir. Emre de Avusturya’da doğmuştur ancak 12 yaşında Türkiye’ye gelip okuluna devam etmiştir.

Avusturya’da kokoreç, şırdan ve Adana şiş yapan bir mekânda çalışan Emre Büber, dünyaca ünlü İngiltereli şef Jamie Oliver’la da çalışmıştır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.