Konya'nın gururu oldu! Sinem Oruç Avrupa Şampiyonu

Konya'nın gururu oldu! Sinem Oruç Avrupa Şampiyonu

Konya Büyükşehir Belediyesporlu judocu Sinem Oruç, Ümitler Avrupa Judo Şampiyonası'nda Alman, Yunan, Ukraynalı, Avusturyalı ve Fransız rakiplerini bir bir mağlup ederek Avrupa Şampiyonu oldu. Türk bayrağını en üste çektiren Sinem Konya'nın gururu oldu

Konya Büyükşehir Belediyespor adına mücadele eden Sinem Oruç, Hırvatistan'da düzenlenen Ümitler Avrupa Judo Şampiyonası'nda rakiplerini bir bir mağlup çok önemli bir başarıya imza attı. Sinem Oruç Avrupa Şampiyonu.

Konya Büyükşehir Belediyesporlu judocu Sinem Oruç, Avrupa Şampiyonu olarak Konya'nın gururu oldu. Hırvatistan'ın Porec şehrinin ev sahipliğinde 40 ülkeden 189'u kadın 450'ye yakın judocunun katıldığı Ümitler Avrupa Judo Şampiyonası'nda Türkiye'yi ve Konya'yı Konya Büyükşehir Belediyesporlu Sinem Oruç temsil etti.

RAKİPLERİNE ŞANS TANIMADI

İlk turu maç yapmadan geçen Oruç, 2'inci turda Alman, 3'üncü turda Yunan, çeyrek finalde Ukraynalı, yarı finalde Avusturyalı rakiplerine şans tanımadı. Finale kadar çıkmayı başaran başarılı judocu, final mücadelesinde de Fransız rakibini waza-ari puanlarıyla mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, genç sporcunun Avrupa Şampiyonluğuna ulaşarak önemli başarıya imza attığını belirterek, "Türk bayrağını en üstte göndere çektirerek ülkemizin ve şehrimizin gururu olan sporcu kardeşimi canı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Konya'nın gururu oldu! Sinem Oruç Avrupa Şampiyonu

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.