Konya'nın geleceğine dair önemli bir satış! 6 kata imarlı dev arsa

Konya'nın geleceğine dair önemli bir satış! 6 kata imarlı dev arsa

Günden güne daha da büyüyen Konya'da piyasaların lokotomif sektörü inşaat için önemli ayrıcalıklar tanınıyor. Önümüzdeki günlere adeta ışık olan bir satış ise Konya'nın geleceğiyle ilgili önemli ipuçları veriyor.

38 bin kilometrekarelik alanın yalnızca 3'te birini yaşam alanı olarak kullandığı bilinen Konya'da 40 kilometrekarelik alana sıkışan şehir artık çekilmez hale gelmiş durumda.

2.5 milyona dayanan nüfusuyla dikkat çeken Konya'da yeni yaşam alanları ortaya çıkarmak için yerel yönetimlerin çalışmaları sürüyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi 21 Kasım tarihinde önemli bir ihale düzenleyecek. Bu ihalede 4 mükemmel konumda bulunan arazi satılacak.

Satışa konulan arazilerin 3 tanesi sanayi tesisi imarlı, 1 tanesi de mesken sahası için imarlı durumda.

konya-imarli-arsa-satilik.jpg

KONYA'NIN GELECEĞİ BURADA YATIYOR

Kentin muhtelif yerlerinin dışında özellikle özel sektöör talep azlığı nedeniyle inşaat yapmak istemiyor. Arsa maliyetleri göz önünde bulundurulduğunda bu hareket de bir anlamda ete kemiğe bürünmüş oluyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin satışa sunduğu konut imarlı arsa ise yatırımcıyı cezbeder nitelikte.

ASELSAN'A KOMŞU DEV ARAZİ SATIŞA SUNULDU

Selçuklu ilçesi Aşağıpınarbaşı Mahallesi 45517 ada ve 2 parselde bulunan 20 bin 501 metrekare büyüklüğündeki dev arazi için 92 milyon 260 bin Türk Lirası para isteniyor.

aselsan-komsusu-arsa.jpg

Arsa ayrıca ASELSAN Konya fabrikasına da çok yakın konumda bulunuyor. Ayrıca satışa sunulan arazinin bulunduğu yer önümüzdeki yıllarda Konya şehrinin nerelere kayacağının da bir göstergesi niteliğinde olduğu görülüyor.

aselsana-komsu-arsa.jpg

Satışa sunulan yerler hakkında verilen bilgiler şu şekilde:

en-son-foto-konya-imarli-arsalar.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler