Konya'nın en işlek caddesinde zincirleme kaza! Otomobil karşı şeride geçti, trafik tek şeride düştü

Konya'nın en işlek caddesinde zincirleme kaza! Otomobil karşı şeride geçti, trafik tek şeride düştü

Konya'da trafiğin en yoğun olduğu bölgelerden Beyşehir Caddesi'nde otomobil karşı şeride geçerek 3 araçla çarpıştı. Zincirleme kaza nedeniyle Şefikcan istikametinden - Koyuncu istikametine alt geçitten trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlandı

Konya'da trafiğin en yoğun olduğu bölgelerden Beyşehir Caddesi'nde otomobil karşı şeride geçerek 3 araçla çarpıştı. Bir kişinin yaralandığı zincirleme kaza nedeniyle Şefikcan istikametinden - Koyuncu istikametine alt geçitten trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.

Konya Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube'den verilen bilgiye göre Beyşehir Caddesinde Koyuncu Petrol istikametinden - Şefikcan istikametine seyir eden araç direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçti.

Meydana gelen 4 araçlı zincirleme kaza nedeniyle, Şefikcan Caddesi istikametinden - Koyuncu istikametine alt geçitten akım tek şerit halinde kontrollü olarak sağlanıyor. Araç akımı üst geçide yönlendirildi.

Kazadan dolayı tek şeritten kontrollü geçiş verilen Dedeman alt geçidi gerekli çalışmaların ardından trafiğe açıldı.

Kazada bir sürücünün hafif şekilde yaralandığı öğrenildi.

konya-kaza-sefikcan-beysegir-caddesi.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.