Konya'nın çekim merkezi Meram Çamlıbel'de hummalı çalışma! Başkan Altay tarih verdi

Konya'nın çekim merkezi Meram Çamlıbel'de hummalı çalışma! Başkan Altay tarih verdi

Meram Çamlıbel bölgesindeki çalışmaları inceleyen Altay, "Ramazan Bayramı'ndan sonra hizmete girmesini planladığımız yer altı katlı otoparkımızla birlikte inşallah Meram'da çok önemli bir dönüşümü bu yılın sonunda tamamlamış olacağız" dedi

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya'nın sembol merkezlerinden olan Meram'da Çamlıbel Çevre Düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, öncelikle bölgedeki binaların kamulaştırma süreçlerinin tamamlandığını ve çevreye rahatsızlık veren alanlarda yıkımlar gerçekleştirildiğini söyledi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi tarafından Meram Çamlıbel bölgesinde gerçekleştirilen çevre düzenleme çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Başkan Altay, "Şimdi Tavus Baba Türbesi etrafında bir çevre düzenlemesi yapıyoruz. Öncelikle fore kazıklarla hem tarihi Tavus Baba Camisi'nin hem de yapacağımız imalatların güvenliğini sağladık. Şu anda üst yapı çalışmalarına devam ediyoruz. Özellikle Konyalıların Meram Son Durak olarak bildiği tarihi köprü alanında genel bir düzenleme çalışması tamamlanmış olacak. Böylece Konya'ya gelenleri şehre yakışır bir şekilde karşılamayı arzu ediyoruz" dedi.

Yapılan çalışmaların ardından bölgenin çay içme alanları, yürüyüş yolları, çiçek bahçeleriyle yeniden bir cazibe alanına dönüşeceğini belirten Başkan Altay, "Ramazan Bayramı'ndan sonra hizmete girmesini planladığımız yer altı katlı otoparkımızla birlikte inşallah Meram'da çok önemli bir dönüşümü bu yılın sonunda tamamlamış olacağız. Şehrimize hayırlı olsun" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum