Konya’nın büyüyen sorununa bir çözüm daha geliyor! Belh Kavşağı’nda zaman zaman trafik duracak

Konya’nın büyüyen sorununa bir çözüm daha geliyor! Belh Kavşağı’nda zaman zaman trafik duracak

Günden güne artan araç sayısı ve mevcut yollarda eşzamanlı hareket nedeniyle çekilmez bir hal alan Konya trafiğine yeni müdahaleler geliyor. Büyükşehir Belediyesi Belh Kavşağı’nda çalışma başlatıyor.

Bir hafta önce KOSKİ’nin yaptığı ana su hattı çalışmasını tamamlamasının ardından Belh Kavşağı’nda yeni düzenleme yapılacağı duyuruldu.

700 binden fazla motorlu taşıtın bulunduğu ayrıca dış kaynaklı artışların da olduğu bilinen Konya’da trafik günden güne daha büyük bir sorun haline geldi.

YENİ DÜZENLEME GELİYOR

Konya Büyükşehir Belediyesi, şehir içinde son 2 yılda yaptığı kavşak düzenlemelerine devam ediyor. Çarşı merkezinde beklenen verimi alan Büyükşehir Belediyesi, Emniyet Kavşağı’nın devamı olan ve en büyük ana arterlerden birisi konumunda bulunan Belh Kavşağı’nda da düzenlemeye gidiyor.

BÜYÜKŞEHİR DUYURDU

KBB Trafik isimli sosyal medya sayfasından yapılan duyuruda “Belh Kavşağı'nda fiziki düzenleme yapılacağından, 1 Mart'tan itibaren trafik kontrollü sağlanacaktır” cümlelerine yer verildi.

fmc9jzoxobmnksn.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum