Konya'nın bir ilçesinden kötü haber! Mutasyon da görülen mahallede 10 gün karantina ilan edildi

Konya'nın bir ilçesinden kötü haber! Mutasyon da görülen mahallede 10 gün karantina ilan edildi

Konya'nın Doğanhisar İlçesi Ayaslar Mahallesi'nde hızla artan koronavirüs vakaları nedeniyle bu gece yarısından itibaren karantina ilan edildi. Mahallede mutasyonlu Kovid-19 vakalarının da olduğu öğrenildi

1 Mart'ta kademeli normalleşme beklenen Konya'da artan vakalar endişe yaratırken bir ilçeden daha kötü haber geldi. Konya’nın Doğanhisar İlçesi Ayaslar mahallesinde, artan Kovid-19 vakaları nedeniyle 10 gün süreyle karantina kararı alındı. Uygulama bu gece yarısı başlayacak.

Doğanhisar Kaymakamlığı'nın Ayarlar Mahallesi'nde alınan karantina kararı açıklamasında şunlar kaydedildi:

“İlçe Hıfzıssıhha Kurulu'nun 28 Şubat 2021 tarihinde yapmış olduğu toplantı neticesinde, ilçemize bağlı Ayaslar Mahallesinde artan Covid-19 vakaları nedeniyle tedbiren 01 Mart 2021 saat 07.00'dan geçerli olmak üzere 10 gün boyunca karantinaya alınmasına karar verilmiştir. Mahalleye giriş çıkış yapılması yasak olup, vatandaşlarımızın temel gıda ihtiyaçları için gerekli tedbirler alınmıştır. Halkımıza saygıyla duyurulur.”

Ayaslar Mahallesi'nde vaka sayısının arttığı ayrıca mutasyonlu Kovid-19 vakalarının da görüldüğü öğrenildi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.