Konya'nın bir ilçesinden iyi haber! Kovid-19 vakaları sıfırlandı

Konya'nın bir ilçesinden iyi haber! Kovid-19 vakaları sıfırlandı

Konya'nın bir ilçesinde Kovid-19 vakaları sıfırlandı. Derebucak Kaymakamı Hamza Selçuk, "Bundan sonraki süreçte bu durumu kalıcı hale getirmek için kurallara hep birlikte uymaya devam etmek zorundayız" dedi

Konya'nın Derebucak ilçesinden iyi haber! Kovid-19 vakalarının sıfırlandığı açıklandı.

Derebucak Kaymakamı Hamza Selçuk, yaptığı yazılı açıklamada, ilçe halkının kurallara riayeti neticesinde ilçede koronavirüs vakalarının sıfırlandığını belirtti.

Kaymakam Selçuk, açıklamasında, şunları kaydetti:

"Koronavirüs Bilim Kurulu ve Bakanlığımız tarafından alınan tedbirlerin etkisini göstermesi, başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere ilçemizde koronavirüsle mücadelede görev alan tüm kamu çalışanlarımızın gayretli çalışmaları ve kıymetli vatandaşlarımızın kurallara riayeti neticesinde ilçemizde koronavirüs vakaları sıfırlanmıştır. Bundan sonraki süreçte bu durumu kalıcı hale getirmek için kurallara hep birlikte uymaya devam etmek zorundayız. Lütfen tedbirlere sıkı sıkıya riayet etmeye devam edelim, maske, mesafe ve hijyen kurallarını elden bırakmayalım."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.