Konya'nın bir çok ilçesinde bugün okullar tatil! İl Milli Eğitim'den 4 Mart açıklaması

Konya'nın bir çok ilçesinde bugün okullar tatil! İl Milli Eğitim'den 4 Mart açıklaması

Konya'da kar yağışının ardından etkili olan soğuk hava ve buzlanma nedeniyle 4 Mart Cuma (bugün) 12 ilçede tüm okullar tatil edilirken, 4 ilçede ise taşımalı eğitime ara verildiği bildirildi

Konya'da kar yağışının ardından etkili olan soğuk hava ve buzlanma nedeniyle 4 Mart Cuma (bugün) 12 ilçede okullar tatil edildi. 4 ilçede ise taşımalı eğitim yapılan mahalle ve köylerde eğitime ara verildi.

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Memleket'e yaptığı açıklamada, olumsuz hava şartları nedeniyle İlçe Hıfzıssıhha Kurulları tarafından alınan kararla, Konya'nın, Akşehir, Beyşehir, Cihanbeyli, Doğanhisar, Derbent, Derebucak, Halkapınar, Hüyük, Ilgın, Kadınhanı, Tuzlukçu ve Yunak ilçelerinde bugün (4 Mart 2022 Cuma) tüm okullarda yüz yüze eğitime ara verildiği, derslerin uzaktan eğitimle yapılacağını bildirdi.

4 İLÇEDE TAŞIMALI EĞİTİME ARA

Seyit Ali Büyük, Sarayönü, Altınekin, Ereğli ve Bozkır'ın ise olumsuz hava şartlarının sürmesi nedeniyle taşımalı eğitim yapılan köy ve mahallelerinde 4 Mart Cuma günü (1 gün) yüz yüze eğitime ara verildiğini açıkladı.

Uzaktan eğitim kararı alınan ilçelerde, engelli ve hamile kamu görevlilerinin de idari izinli sayılacağı belirtildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.