Konya'nın Aksaray, Ankara, Antalya, Afyon, Isparta ve Karaman yollarında 15 Şubat son yol hava durumu

Konya'da yoğun sis etkili oluyor. Emniyet Konya-Aksaray, Konya-Antalya, Konya-Karaman, Konya-Ankara, Konya-Afyon ve Konya-Isparta'ya karayollarında 15 Şubat 00.00 itibari ile son yol ve hava durumunu paylaştı.

Türkiye'yi yasa boğan deprem bölgesine yardım ve ekiplerin karayolu ulaşımında kilit noktada olan Konya'nın yol durumu en çok merak edilenler arasında. Konya Emniyet Müdürlüğü, Konya-Aksaray, Konya-Antalya, Konya-Karaman, Konya-Ankara, Konya-Afyon ve Konya-Isparta'ya bağlayan devlet karayollarında 15 Şubat saat 00.00 itibariyle son yol ve hava durumu bilgilerini açıkladı.

Buna göre Aksaray Yolu, Ereğli Yolu, Karaman Yolu, Ankara Yolu sis hakim. Görüş mesafesi ise yer yer 15 metreye düşüyor. Sürücülerin yoğun sis nedeniyle olası kazalara karşı dikkatli olması uyarısında bulunuldu.

KONYA ŞEHİRLER ARASI KARAYOLLARINDA SON DURUM

Konya İl Emniyet Müdürlüğü'nden karayollarında hava ve yol durumu açıklamasında bulunuldu. Konyayı diğer illere bağlayan şehirlerarası devlet karayollarında, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve bağlı İlçe İstasyon Amirlikleri ekiplerinden alınan yol ve hava durumu ile ilgili son bilgiler paylaşıldı.

Konya-Kulu Makası arası: Yol trafiğe açık. Hava kapalı yağış yok, Zemin kuru. Güzergah sisli, görüş mesafesi 50 metre altında, yer yer 15 metreye düşüyor.

Konya-Aksaray il sınırı: Yol trafiğe açık. Hava kapalı yağış yok, Zemin kuru. Güzergah sisli, görüş mesafesi 50 metre altında, yer yer 15 metreye düşüyor.

Konya-Ereğli Makas; Aksaray il sınırı Ereğli Makası arası: Yol trafiğe açık. Merkez ve Karapınar hava kapalı yağış yok. Zemin kuru. Güzergah sisli, görüş mesafesi 50 metre altında, yer yer 15 metreye düşüyor. Ereğli açık.

Konya-Karaman il sınırı arası: Yol trafiğe açık. Hava kapalı yağış yok, Zemin kuru. Güzergah sisli, görüş mesafesi 50 metre altında, yer yer 15 metreye düşüyor.

Konya-Isparta il sınırı: Yol trafiğe açık. Hava açık yağış yok. Zemin kuru. Görüş mesafesi açık.

Konya-Antalya il sınırı arası: Yol trafiğe açık. Hava açık yağış yok. Zemin kuru. Görüş mesafesi açık.

Konya-Afyon il sınırı arası: Yol trafiğe açık. Kadınhanı hava kapalı yağış yok, güzergah sisli. Akşehir hava açık. Görüş mesafesi Kadınhanı'nda 100 metre, Akşehir açık. Zemin kuru.

15-subat-yol.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.