Konya'nın 43 yıllık aktarından çay tavsiyesi

Konya'da 43 yıllık aktar Yafes Sinop'un önerisiyle, baharat çayıyla mevsim hastalıklarına karşı korunun ve bağışıklık sistemini güçlendirin.

Konya'nın köklü aktarlarından Yafes Sinop, mevsimlerin düzensiz ve değişken seyrettiği bu dönemde insanları etkileyen hastalıklara karşı doğal bir çözüm öneriyor. 43 yıllık tecrübesiyle konuşan Sinop, "Baharat çayı" olarak bilinen bitki karışımının, vücut direncini artırarak hastalıklardan korunmada etkili olduğunu belirtiyor.

b1.jpg

Özellikle grip ve benzeri enfeksiyonlardan korunmak isteyenler için baharat çayının önemine vurgu yapan Sinop, çayın içeriğinde zencefil, tarçın, havlıcan, hibiskus, hatmi, karanfil, kuşburnu, ayva yaprağı, ıhlamur ve adaçayı gibi doğal bitkilerin bulunduğunu ifade etti. Bu karışımın düzenli tüketiminin, soğuk kış aylarında hastalıklara karşı koruyucu bir kalkan oluşturabileceğini belirtti.

b2.jpg

Hazırlanışı oldukça basit olan baharat çayının, kaynatıldıktan sonra bir hafta boyunca tekrar tekrar ısıtılarak içilebileceğini de ekleyen Sinop, çayın içerdiği baharatların ısıtıcı, toksin atıcı, sinir sistemini rahatlatıcı ve kan dolaşımını düzenleyici özelliklere sahip olduğunu söyledi.

Sinop, doğal ve güvenilir bir yöntem olan baharat çayının düzenli olarak tüketilmesinin, vücut direncini artırarak hastalıklardan korunmada önemli bir rol oynayabileceği vurguladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.