Konya'nın 2 ilçesinde Orman İşletme Müdürlüğü 1 Ocak'ta faaliyete geçiyor

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Konya'nın Hadim ve Ilgın ilçelerinde kurulan Orman İşletme Müdürlüklerinin 1 Ocak 2022 itibariyle faaliyete geçeceğini duyurdu. Pakdemirli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Konya'ya selam ve mesajını da iletti

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Konya'nın Hadim ve Ilgın ilçelerinde kurulan Orman İşletme Müdürlüklerinin 1 Ocak 2022 itibariyle faaliyete geçeceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Konya'ya mesaj

Bakan Pakdemirli, Bakanlar Kurulu toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Konya'ya bir mesaj gönderdiğini belirterek, "Cumhurbaşkanımız dedi ki çiftçimiz üreticimiz bir karış yeri dahi boş bırakmamalı, eksinler, biçsinler biz üreticimizin arkasındayız. Sizlere özel olarak teşekkürleri ve selamları var. Bunları da iletmiş olayım. Konya'nın Hadim ve Ilgın ilçelerine Orman İşletme Müdürlüklerini kuruyoruz, hayırlı olsun " dedi

Hadim Belediye Başkanı Hadimioğlu: Hayırlı olsun

Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, İlçemizin istihdam ve gelişimine katkı sağlayacak olan Hadim Orman İşletme Müdürlüğü 01.01.2022 tarihinde faaliyete geçecektir. Bu süreçte bize destek veren Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Tarım ve Orman Bakanımız sayın Bekir Pakdemirli’ye, Milletvekillerimize , Teşkilatımıza, Orman Genel Müdürümüz Bekir Karacabey’e, Bölge Müdürümüz Cafer Bal ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Haziran ayında Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Konya Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Ilgın ve Hadim Orman İşletme Müdürlüğü kurulacağı açıklanmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.