Konya’nın 10 yıllık röntgeni çekiliyor! Nereden nereye gelindi? Nereye gidilecek?

Konya’nın 10 yıllık röntgeni çekiliyor! Nereden nereye gelindi? Nereye gidilecek?

Konya Büyükşehir Belediyesi, bugüne kadar yapılmamış bir işe daha imza atıyor. Şehrin röntgenini çıkarmak isteyen Büyükşehir Belediyesi, sonraki senelerin planlaması için geçmişten verileri topluyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya’nın geriye dönük verileri ve röntgenini çıkarıyor. Türkiye’de bir ilke imza atacak olan Büyükşehir Belediyesi, bu yolla şehrin sonraki yıllarının da planını çıkarabilmiş olacak.

Büyükşehir Belediyesi, düzenlediği ihaleyle “Konya’nın Gelişimi, Görünümü Ve Güncel Durum Analizi Raporlarının Hazırlanması” işini yaptıracak.

Hazırlanacak grafik ve analizlerle Konya’nın 10 yılda nereye geldiği ve 10 yıl öncesinde durumunun ne olduğu konusunda veriler rakamsal hale getirilebilecek.

Rapor doğrultusunda Konya’nın geleceği de buna göre şekillenmiş olacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın sonraki dönemlerde alacağı kararlarda bu raporların büyük oranda etkili olması bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.