Konyalı'ya elkart ve koronavirüs uyarısı! Mutlaka yaptırın

Konyalı'ya elkart ve koronavirüs uyarısı! Mutlaka yaptırın

Kasım ayı meclis toplantısında Konya'nın ulaşımı da ele alındı. Toplantıda Başkan Altay, vatandaşların mutlaka HES kodu uygulamasını kullanmasını aksi takdirde ulaşımdan faydalanamayacaklarını bildirdi.

Koronavirüs salgınıyla yoğun mücadele veren iller arasında olan Konya'da ulaşımda yapılan son hamleyle vakaların azalması planlanıyor. Başkan Altay da meclis toplantısında bu konuya değinerek vatandaşların HES Kodu uygulamasını mutlaka kullanmalarını istedi.

Son dönemde koronavirüs salgınında yaşanan artışla ilgili çeşitli tedbirler alındığını hatırlatan Başkan Altay, “Bizi ilgilendiren en önemli şey tedbir. İçişleri Bakanlığımızın genelgesiyle şehir içi toplu ulaşımda HES kodu sorgulamasına geçiyoruz. Onun için kullanımda olan Elkartların mutlaka HES koduyla eşleştirilmesi gerekiyor. Bugüne kadar 10 bin vatandaşımız bu işlemi yapmış. Bu vesileyle tüm hemşehrilermizden Elkartlarını HES kodlarıyla eşleştirmelerini istiyoruz. Bir süre sonra eşleştirme olmayan Elkartların toplu ulaşımda kullanılması mümkün olmayacak.” diye konuştu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.